Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ponovno kuk

Hrvatskog trenera na kraju sezone čeka operacija

Slaven Bilić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
18.03.2017.
u 12:40

- Ti su problemi još iz igračkih dana, a kulminiralo je na Svjetskom prvenstvu 1998., tad se totalno zakompliciralo.

Baš kao što problema ima West Ham, ima ih i njihov menadžer Slaven Bilić. Bivši hrvatski izbornik ponovno se 'bori' s kukom kojeg će operirati na kraju sezone, odnosno krajem svibnja zbog čega pet tjedana neće biti s momčadi.

- Ti su problemi još iz igračkih dana, a kulminiralo je na Svjetskom prvenstvu 1998., tad se totalno zakompliciralo. Za neki normalan život nije mi smetalo, ali hrskavica se i dalje trošila... Nije to bila neizdrživa bol, nije baš tako, ali bilo je bolno. Uostalom, zbog toga sam i prekinuo igračku karijeru - opisao je Bilić povijest problema s kukom – kaže Bilić koji je kuk operirao prije pet godina kod profesora Borisa Nemeca.

- Baš mi je profesor Nemec objašnjavao da se s novim kukom, ajmo to tako nazvati, podigne kvaliteta života, pa je glupo ne napraviti to - rekao je Bilić.

>> Englezi se pitaju: Hoće li Slaven Bilić ponoviti ono što je učinio 1997. godine?

Komentara 1

ST
Starotopoljanin
17:24 18.03.2017.

slavene,ja sam svoja obadva kuka operirao u njemackoj u cariteu2000 tisucite i nemam nikakvih problema.zato se i ti uputi u carite jer tamo su strucnjaci vrhunske kvalitete,a i imaju danas nove tehnologije i bolje kukove nego sto su bili prije dvije tisucite.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije