Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TAKO JE TO U TURSKOJ

Slavenu Biliću se nakon dva poraza sve okrenulo - kritiziraju ga čak i njegovi igrači

Slaven Bilić
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
25.03.2015.
u 12:07

- Igramo previše pasivno, moramo češće napadati tijekom utakmice. Fenerbahce nije bio toliko opasan u napadu - rekao je Demba Ba

Slaven Bilić nije pogriješio kad je rekao da ga Bešiktaš i njegovo okruženje podsjećaju na ono u Hajduku i oko njega, ali puta sto. Jer, od euforije i veličanja pa do kritika i napada dovoljno je jako malo. Točnije, dvije utakmice.

Prije svega, navijači su ga kritizirali nakon poraza od Club Bruggea (1:3), ali stali su jer slijedilo je gostovanje kod omraženog Fenerbahcea. Novi poraz donio je nove kritike, a najgore od svega je što se u njih uključio napadač Demba Ba. Iako je riječ o napadaču kojem su često potrebne tri do četiri izgledne prilike da nešto zabije, iskoristio je negativnu atmosferu i udario po treneru.

- Igramo previše pasivno, moramo češće napadati tijekom utakmice. Fenerbahce nije bio toliko opasan u napadu. Čekali su nas, a mi smo se povukli, umjesto da krenemo naprijed i finiširamo - kazao je Demba Ba.

Bešiktaš je izgubio prvo mjesto tim porazom i zaostaje bod za vodećim Galatarsarayem, a Fenerbahce je treći uz bod manje. Dakle, sve je itekako otvoreno pa su kritike i negativna atmosfera još manje jasni. No u Turskoj je to tako, jedan dan si sulejman, drugi dan si došljak i ništa ne vrijediš. Sve u svemu, "tajming" je više nego loš i mogao bi utjecati na Bilićeve buduće odluke.

Naime, West Ham ga želi za kormilom i pritom ne pitaju za cijenu. Sam Allardyce je prošlost, kako navodi Daily Mail, a nasljednik bi trebao biti upravo Bilić. I ne bi bilo čudno da prihvati, možda mu je dosta raditi u sredinama gdje se u 24 sata sve okrene naglavačke.

>> Emre: Slaven Bilić mi je psovao obitelj. Pa kakav je to trener?

>> Bilić zaludio Turke: Beşiktaş me podsjeća na Hajduk, samo je ovdje sve puta sto!

Komentara 6

Avatar Uzoran Haški Robijaš
Uzoran Haški Robijaš
12:20 25.03.2015.

Još jedan, najviše dva poraza i Slaven Bilić pakira kofere i vrača se doma na jadranski dio zapadnog balkana.

BL
blackstone
22:28 25.03.2015.

alo ba,nemoj ba protiv naseg strucnjaka.poslije besiktasa dolazi u fk sarajevo,voli cevape i turske pjesmice.

LO
loza
14:21 25.03.2015.

kad sam samo prije tjedan dana napisao da veličate uspjeh Biliča a radi se o takvom uspjehu kao da si sa Hajdukom treći onda to iz mene govorio jal. Ima još maksimalno dvije godine za trofej ili leti iz kluba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije