Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UNAZADILE GA OZLJEDE

Slaven Bilić dovodi skupo i zvučno pojačanje upitne kvalitete

Slaven Bilić
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
28.10.2015.
u 12:00

Pato je trenutačno pod ugovorom u Corinthiansu, a igra na posudbi u Sao Paolu.

Slaven Bilić u siječnju bi mogao dobiti veliko pojačanje, a riječ je o 26-godišnjem brazilskom napadaču Alexandru Patu koji je svojedobno glasio kao novi Ronaldo. Da ga nisu sputale ozljede, u Milanu bi napravio mnogo više.

Trenutačno je pod ugovorom u Corinthiansu, a igra na posudbi u Sao Paolu. Ozljede su ga počele zaobilaziti i to nije promaknulo europskim klubovima pa su interes za njega pokazali Tottenham i Crystal Palace. Ipak, West Ham je najbliže njegovu dovođenju jer ne bi imao pritiska kao u Tottenhamu i bio bi u znatno ambicioznijem i boljem klubu od Crystal Palacea.

Inače, Pato je u Europu prvi put stigao još kao 18-godišnjak davne 2007. i u 117 nastupa za Milan zabio 51 pogodak. No ozljede su usporile njegov daljnji razvoj pa se vratio u domovinu u siječnju 2013.

>> Pato: Nisam ništa slabiji od Ville i Ronneyja

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije