Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER WEST HAMA

Slaven Bilić: Bit ćemo u problemima padne li nam forma samo za pet posto!

Slaven Bilić
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
26.10.2015.
u 15:10

- Tek kada bude pet kola do kraja prvenstva možemo govoriti o našoj poziciji. No sada želimo zadržati ovaj zamah. On nije došao niotkud, već je rezultat napornih i kvalitetnih treninga, dobrih rezultata i dobrog sustava - zaključio je Slaven Bilić.

Premda West Ham ove sezone bilježi senzacionalne rezultate u Premiershipu, Slaven Bilić smiruje uzavrele navijačke strasti poručivši kako sjajna serija rezultata neće utjecati na opuštanje njegovih igrača.

- Ne smijemo se opustiti niti zanositi nakon posljednjih rezultata. Prošli smo svega četvrtinu sezone. Sve što trebamo učiniti je koncentrirati se na iduću utakmicu - poručio je hrvatski nogometni stručnjak koji je ovoga ljeta preuzeo londonski sastav.

West Ham je ovoga vikenda na Boleyn Groundu pobijedio Chelsea (2:1), što je bio 'šlag na torti' nakon gostujućih pobjeda protiv Arsenala (2:0), Liverpoola (3:0) i Manchester Cityja (2:1). Londonski sastav je trenutačno na trećem mjestu ljestvice sa 20 bodova, dva manje od Manchester Cityja i Arsenala. Bilićeva momčad nije doživjela niti jedan gostujući poraz (4 pobjede i remi) i zabila je ukupno 22 gola. Dva gola više zabio je tek Manchester City.

- Dobar sam u matematici, no kakva je korist od raznih kalkulacija nakon svega deset kola - dodao je.

Bilić je naglasio kako će njegova momčad upasti u probleme ukoliko u nastavku sezone 'padne u formi barem za pet posto'.

- Cijelo vrijeme moramo biti, kako bi to nazvao u 'crvenoj zoni'. Ne smijemo se opustiti i pomisliti kako smo sada u sigurnoj zoni. Za tako nešto trebat će nam još mnogo vremena. Zbog toga ništa ne smije poremetiti naš ritam - rekao je bivši hrvatski izbornik.

Bilić nije želio niti nagađati može li West Ham izboriti mjesto u Europi iduće sezone.

- Tek kada bude pet kola do kraja prvenstva možemo govoriti o našoj poziciji. No sada želimo zadržati ovaj zamah. On nije došao niotkud, već je rezultat napornih i kvalitetnih treninga, dobrih rezultata i dobrog sustava - zaključio je Slaven Bilić.

U idućem kolu Bilićeva momčad gostuje kod Watforda.

>> Ovo su u povijesti napravili samo Slaven Bilić i Sir Alex Ferguson!

Komentara 2

SA
Sarmoman12
17:01 26.10.2015.

Mislim da nece imat dostatnog kadra za cijelu sezonu. Ako bude bicevo svoje igrace izgorice prije kraja. Nebi se trebao razocarat u bilo kakvu zavrsnicu . napravio je show ali opet. Bice drz gace kroz cijelu sezonu. bez obzira naa kraj sezone mogu rec da je on stvarno pravi as.

ŠK
Škarpina
18:37 26.10.2015.

All we need is SLOVE.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije