Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ukrajinski mediji

Slaven Bilić bio je u Donjecku na pregovorima s Ahmetovim

Slaven Bilić
Patrik Macek
17.05.2011.
u 08:09

Neki su ukrajinski mediji prenijeli da je S. Bilić prije dva tjedna bio u Donjecku i razgovarao s Rinatom Ahmetovim o preuzimanju Šahtarove klupe. No, ta vijest s prizvukom senzacije nema osnove.

Jer Bilić ne namjerava napustiti klupu Hrvatske prije Eura 2012., a ako toliko kiksa da ne odvede vatrene ni u Poljsku i Ukrajinu, teško da će Ahmetov žudjeti za njim. Također, Šahtarov trener Mircea Lucescu ima sjajan status i ne pomišlja na odlazak.

Komentara 5

NI
nindža
16:14 17.05.2011.

bilića treba potjerati dok nije us**o i plasman na EP. imamo uvjerljivo najlakšu grupu, a mučimo se s nekakvom gruzijom i grčkom. također, reprezentaciji treba svježe krvi u vidu mladih igrača željnih dokazaivanja koji će izgurati ove stare, neambiciozne i samozadovoljne igrače. stoga s novim trenerom prvih 11 reprezentacije mora izgledati ovako: kelava - pranjić, lovren, ćorluka, vrsaljko - modrić, vukojević - mandžukić, sammir, tomečak - eduardo.

CU
cupus
22:39 17.05.2011.

ne budali pa kakav Kelave.. nezna niti sutnuti loptu. a i pranjic je igrac za Slaven Belupo...Tomecaka bi stavio trener kad bi mu bio bratic

OB
-obrisani-
02:02 18.05.2011.

Pranjic,Mandzukic,Vukojevic,Tomacek,Vrsaljko....taj sastav bi od Gruzije dobio 5 komada

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije