Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAŠAO 'KRIVCA'

Slaven Bilić otkrio zašto nije osvojio naslov s Bešiktašem

Slaven Bilić
Ivana Ivanovic/PIXSELL
15.06.2015.
u 12:38

'Da smo imali svoj stadion više odluka otišlo bi u našu korist i ostvarili bi bolje rezultate. Puno drugačije je kad igrate doma.'

Navijače West Hama razveselio je svojim dolaskom, ali Slaven Bilić nije previše oduševio dio engleskih medija. Razlog tome je što hrvatski trener nema nijedan klupski trofej iako su mu "čekićari" četvrti klub u karijeri.

A veliku priliku imao je prošle sezone s Bešiktašem, no unatoč što je držao vrh, posustao je u završnici i prepustio titulu Galatasarayu. No Bilić je pronašao 'krivca'.

- Bez ikakve zadrške mogu reći da je glavni razlog zašto Bešiktaš nije osvojio naslov prvaka jer nije imao stadion - rekao je Bilić pa nastavio:

- Da smo imali svoj stadion više odluka otišlo bi u našu korist i ostvarili bi bolje rezultate. Puno drugačije je kad igrate doma.

Bešiktaš je domaće utakmice, osim na drugim stadionima u Istanbulu, igrao u Konyji i Ankari.

>> Hrvatski treneri postaju hit! Bilić i Tudor samo su početak...

Foto: Alcatel

Komentara 2

JH
Jasna Horvat
13:29 15.06.2015.

Nije osvojio zato jer nije bilo Žutog

MO
mojski5
15:39 15.06.2015.

zuti je ima "odlicne"rezultate sa "crvenima" hahaha tako da je pobjego od njih ko od djavola

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije