Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koprivnica

‘Slaven Belupo u španjolskoj ligi zvao bi se Recreativo’

Slaven Belupo
Foto: Marijan Sušenj/PIXSELL
28.10.2014.
u 19:00

Društvene mreže prepune duhovitih komentara na račun farmaceuta. Ništa čudno jer su uvjerljivo zadnji sa samo 9 bodova u 13 utakmica

Društvene mreže prepune su duhovitih komentara na račun koprivničkog prvoligaša koji nakon 13. kola sa samo devet osvojenih bodova čvrsto drži posljednje mjesto na ljestvici.

“Kako bi se Slaven zvao da igra u španjolskoj ligi? Recreativo”, napisao je jedan Koprivničanac.

“Znaš kako bi se zvao? Real Puschiona”, dodao je drugi navijač.

I u porazu u Puli kod Istre 0:1 još jednom je do izražaja došla kronična neefikasnost farmaceuta. Nevjerojatno zvuči podatak da su igrači Elvisa Scorije u dosadašnjem dijelu prvenstva postigli tek sedam pogodaka.

“Glavni konkurent za ulazak u 2. HNL”, mišljenja je treći nogometni zaljubljenik.

“Ono što je Dinamo u Europi to je Slaven u HNL-u. Sprdačina” ili “Bezidejno i jalovo! Nadam se ipak da se do kraja sezone neće boriti za opstanak” bili su još neki od komentara nakon poraza u Puli.

“J.... svakog igrača koji ne daje svoj maksimum, takvog ni ne treba. Neki koji se fakat trude i naporno rade trunu na klupi”, komentirao je situaciju u koprivničkom klubu, pak, jedan od navijača koji redovito prati utakmice farmaceuta.

Komentara 5

Avatar Peterančan
Peterančan
11:35 29.10.2014.

A takvi silni stručnjaci u upravi - Boško Buha and co. Zaprli pipu klubu i otprli pipu na trgu.

OP
optimistican
20:46 28.10.2014.

skoria veliki strucnjak i nalizator haahaha

DU
Deleted user
23:06 28.10.2014.

nema se para, otišli igrači....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije