Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SIROMAŠAN KADAR
Povratak na članak

Slaven Belupo sve slabiji, klub napustio i Petar Brlek

Slaven Belupo će tako ove zime ostati bez još jedne važne karike vezne linije, Koprivnicu je proteklih dana napustio i Ljuban Crepulja koji je karijeru nastavio u belgijskom Mechelenu.

Komentari 3

ND
novak_dino
00:14 08.02.2016.

Oo zgleda da je već tam! Idemo ideeemo ideeeeemooooo

VL
Avatar dzambo
dzambo
20:00 07.02.2016.

Kapitalizam u punoj snazi....prije je svako svakoga mogao pobijediti...jaki igraci skoro u svakom klubu a sad je sve koncentrisano u 1% klubova...nikakva draz natjecanja jer ''nemoguce'' je u Kapitalizmu raspodijeliti ravnopravno...a sto je najsmjesnije nova ''Formula'' na ovim prostorima uopste ne funcionise...Sampioni od Vardara pa do Triglava samo su kanta za nabijanje u 90% utakmica a i u novoj Europskoj ligi isto tak.....drugo plasirani...trece plasirani pa cak i cetvrto plasirani uopste nisu pretnja za nijedan iole jaci klub...a da je po starom sistemu ostalo i Sampioni i ostali u Europi bi po ispadali vec u prvom kolu...ipak zarada je stavita na prvo mjesto i bolje izgubit sa 0:5 i 1:7 i zaradit Milijune...a po tom nacinu trebali bi stavit utakmice tih protivnika na igrice pa nek djeca se zabavljaju a bogati zaradjuju...jer navijaci u zivo nisu ni vise potrebni...jer svake nove sezone navijac ni nezna ko igra vise za njegov klub...tak je to na Balkanu i sve sto je jos ostalo su ti ''Milijuni'' zaradjeni ALI nikakve koristi za ostatak ''pucanstva''...jer oni imaju svoje Milijune od kredita za vracat...a ak se izgubi posao...bolest...i slicno...a sta ce mo onda...????...kontejner ili...??????

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.