Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI KUP

Slaven Belupo minimalno slavio u Puli

Slaven Belupo - Istra
Josip Maljak/VLM
27.10.2009.
u 16:15

Crna serija pulskog nogometnog prvoligaša nastavila se novim porazom pred domaćim navijačima, ovaj put u okviru osmine finala Hrvatskog nogometnog kupa.

Nisu se strasti još ni smirile nakon subotnjeg poraza od Šibenika, pa su pulski nogometaši potajno očekivali kako će barem u Kupu popraviti atmosferu koja se ušuljala u klub.

Imali su za to odličnu motivaciju, jer je na Verudi gostovala momčad Slavena Belupa, a koja je Verudežima nanijela visoki poraz u Koprivnici.

Nažalost po navijače pulskog kluba, odnosno trenera Scoriju i njegove igrače, svoj naum nisu ostvarili, a skandiranje Demona o Scorijinom odlasku ovaj je put bilo još glasnije. Početak susreta pripao je farmaceutima koji su kompletnu igru preselili na Istrinu polovicu.

Logično je došlo i do pogotka u ranoj fazi susreta kada je u 8. minuti kada je napadač gostiju Aljoša Vojnović sa ruba kaznenog prostora uputio neobranjivi udarac za pulskog vratara Lovrića. Ponovio se problem pulske obrane, koja je unatoč velikom broju igrača u svom šesnaestercu izgledala nemoćno.

Prvi udarac prema vratima Koprivničanaca uputio je Okić u 22. minuti, no njegov je udarac bio odveć traljav da bi bio prijetnja vrataru Pelinu. Probudila se tada domaća postava pa bilježimo još jednu prigodu, kada je Barišić u gužvi u gostujućem šesnaestercu nespretno pucao pored vratiju. Uslijedio je pritisak zeleno-žutih, najprije preko Bodrušića, a potom opet Okića, no nijedan nije pokazao nogometno umijeće. Gosti su mogli i povisiti rezultat kada u 37. minuti Papa propušta stopostotnu prigodu promašivši loptu na samoj gol-crti vratara Lovrića.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije