Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJATELJSKA UTAKMICA

Slaven Belupo bolji od Bjelovara

Slaven Belupo
Josip Maljak
14.10.2009.
u 14:12

U prijateljskom susretu na Gradskom stadionu snage su odmjerili nogometaši Bjelovara i Slavena Belupa, a u konačnici su slavili gosti 4:1.

Iako rezultat govori u korist Podravaca, domaćini su se našalili ustvrdivši da su Bjelovarčani ipak bili mnogo učinkovitiji. Naime, Slaven je poveo pogotkom Drage Pape, potom je vodstvo povisio dvostruki strijelac Matija Poredski, te na kraju Marin Jakšeković, a potonja su dvojica 
naime bili dojučerašnji članovi Bjelovara. Za domaće je pak zabio Momir Ljubić što je vidjelo stotinjak promrzlih gledatelja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije