Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
velik interes

Sky Sport: Pola Europe otima se za Duju Čopa

duje čop
Foto: Dalibror Urukalović/PIXSELL
23.08.2014.
u 15:49

Odličan Čopov ulazak u sezonu pobudio je zanimanje Sportinga, Schalkea, Stuttgarta, Fiorentine, Torina, a na Otoku nekolicina engleskih prvoligaša sprema se za utrku za Čopom

Engleski Sky Sport ovih je dana samo jedan od Otočkih medija koji pišu o Duji Čopu (24). Englezi ističu izniman interes desetak europskih klubova koji su zainteresirani za Dinamova napadača koji je u 44 utakmice zabio 37 pogodaka.

Odličan Čopov ulazak u sezonu pobudio je zanimanje Sportinga, Schalkea, Stuttgarta, Fiorentine, Torina, a na Otoku nekolicina engleskih prvoligaša sprema se za utrku za Čopom. Englezi špekuliraju kako je pet milijuna eura početna cijena za Čopa.

Jasno je da će Duje biti sljedeći veliki Dinamov posao. Europski klubovi očito su svjesni kako će Čop uskoro biti važna uzdanica i u hrvatskoj reprezentaciji.

>>Sporting Lisabon dolazi po Duju Čopa? 'Godi mi interes'

>>Jelavić u Atleticu: Mandžo mi je vikao "Pusti" pa je Godin to ponavljao

Ključne riječi

Komentara 13

Avatar cluesblues
cluesblues
17:23 23.08.2014.

copa se stalno podcjenjuje a covjek trpa li ga trpa…

TO
Tot
16:55 23.08.2014.

Dalmatinče i tebe bismo prodali da si hajdukov otpadak kao dujica..nije im valjao.koji jad od kluba..zato sad imaju maglicu...lol

Avatar Idler 3
Idler 3
17:53 23.08.2014.

Ma nek je sam dijelom točno - Hajdukova struka se bi konačno trebala zapitat jel to moguće !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije