Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vraća se

Sky Sport: Milan je sa Seedorfom potpisao predugovor

'AC Milan\'s Clarence Seedorf gestures during their Champions League soccer match against Real Madrid at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, October 21, 2009. REUTERS/Juan Medina (SPAIN SPORT SOC
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
20.12.2013.
u 22:20

Bivši nizozemski reprezentativac u Milanu je igrao od 2002. do 2012. kada je prešao u brazilski Botafogo

Čini se da su dani Massimiliana Allegrija na klupi Milana odbrojani. Aktualnom treneru opasno se trese stolica, a čini se da bi ubrzo mogao dobiti otkaz.

Klupski čelnici nezadovoljni su rezultatima i igrama kluba, a novi trener mogao bi biti bivši igrač i legenda kluba Clarence Seedorf. Sky Sport večeras je objavio informaciju da je Milan sa Seedorfom čak i potpisao predugovor.

On bi klupu trebao preuzeti na kraju sezone, a prije tri tjedna rekao je da bi mu to bio veliki izazov u karijeri i da bi se prihvatio tog posla.

Bivši nizozemski reprezentativac u Milanu je igrao od 2002. do 2012. kada je prešao u brazilski Botafogo s kojim ima još šest mjeseci ugovora.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije