Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MARIN ČILIĆ O SP-u:

Skupina je teška, ali osjećam da će rezultat biti poseban

Marin Čilić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
28.05.2014.
u 11:15

- Reprezentacija će biti nošena velikom podrškom navijača, u Brazilu i kod kuće. S našim velikim srcem i ponosom možemo nekako proći skupinu, a poslije je ionako sve moguće - rekao je Marin Čilić.

Osim od navijača, hrvatska će nogometna reprezentacija na Svjetskom prvenstvu u Brazilu imati veliku podršku i od naših sportaša. Poznato je koliko su nastupi kockastih bili važni (i sada su) jednom Goranu Ivaniševiću, a i njegov učenik Marin Čilić veliki je navijač Kovačeve družine.

- Luka Modrić osvojio je Ligu prvaka, Ivan Rakitić Europsku ligu. Iza naših nogometaša odlična je klupska sezona i uvjeren sam da će to pozitivno utjecati na ozračje u hrvatskoj reprezentaciji. Istina jest da nam je skupina teška, ali mi smo i dosad pokazali da na tim velikim natjecanjima možemo igrati odlično kad je to najvažnije - kazao je Čilić koji na Roland Garrosu drži našu tenisku frontu.

Marin iz medija prati okupljanje i pripreme naših nogometaša i optimističan je:

- Reprezentacija će biti nošena velikom podrškom navijača, u Brazilu i kod kuće. S našim velikim srcem i ponosom možemo nekako proći skupinu, a poslije je ionako sve moguće. Nadam se velikom rezultatu. Koristim priliku da našim nogometašima poželim uspjeh i neka uživaju na Svjetskom prvenstvu - poručio je Čilić uoči susreta drugog kola s Kamkeom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije