Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVENSTVO HRVATSKE

Škrljevo blizu senzacije u Zadru, ali na kraju su prvaci "stisnuli gas"

KK Zadar i KK Adria Oil Škrljevo igraju 13. kolo HT Premijer lige
Sime Zelic/PIXSELL
07.12.2021.
u 22:03

Sjajnu utakmicu za Adria Oil Škrljevo odigrao je Nik Slavica koji je postigao 34 koša uz 10 skokova. Josip Barnjak je ubacio 21 koš.

Košarkaši Zadra su kao domaćini svladali Adria Oil Škrljevo 95:81 u utakmici 12. kola Premijer lige, čime su se izjednačili s vodećim Splitom (10-2) na vrhu ljestvice hrvatskog prvenstva. 

Gosti su u 23. minuti bili na putu prema iznenađenju, jer su imali 11 koševa prednosti (56:45). No, Zadrani su kraj treće četvrtine dočekali sa samo poenom zaostatka (64:65), a u posljednjih deset minuta su potpuno 'razbili' goste (31:16) i došli do uvjerljive pobjede.

Zadrane je do pobjede predvodio Justin Carter sa 17 koševa i šest asistencija. Tomislav Buljan je postigao 13 poena, Domagoj Vuković 12, a Martin Junaković 11 uz osam asistencija.

Sjajnu utakmicu za Adria Oil Škrljevo odigrao je Nik Slavica koji je postigao 34 koša uz 10 skokova. Josip Barnjak je ubacio 21 koš.

U srijedu su na rasporedu četiri utakmice 13. kola, a derbi će biti odigran u Zagrebu, gdje će Cibona ugostiti Split, s početkom u 18 sati. Računajući i utakmice u ABA ligi, Splićani su protiv Cibone nanizali 10 pobjeda. "Vukovi" su posljednji put protiv "žutih" slavili u utakmici Premijer lige koja je odigrana u listopadu 2019. u kojoj je bilo 96:66 za zagrebačku momčad.

Osim derbija u Zagrebu, od 18 sati će započeti i utakmice Alkar - Gorica u Sinju te Šibenka - Sonik Puntamika u Šibeniku. Od 19.30 sati Furnir će u zagrebačkoj Dubravi ugostiti Cedevitu Junior. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije