Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rasizam na tribinama

Škoti tvrde da su Brazilci bacili bananu na Neymara!? (video)

neymar
PA/Pixsell
27.03.2011.
u 21:12

Pobjedu Brazila nad Škotskom (2:0) zasjenio je incident koji se dogodio brazilskom napadaču Neymaru.

Neymar, koji je zabio oba pogotka, tvrdi da su škotski navijači na njega bacili bananu. Škote je Brazilac razljutio već na samom početku utakmice kad je ostao ležati nakon jednog prekršaja. Navijači su mislili da glumi pa su ga izviždali, a neki je "pametnjaković" bacio bananu prema njemu tijekom jedne akcije dok je bio u blizini gol-crte.

- Žalosno je što se takve stvari događaju, no neću se previše živcirati zbog toga. Zabio sam dva gola i bit će to dan za pamćenje - rekao je Neymar.

Navijači škotske reprezentacije, Tartan Army, opovrgavaju da se incident dogodio, a Škotski nogometni savez tvrdi kako je banana došla s dijela tribina na kojima su bili brazilski navijači!?

Prošli je tjedan isto tako prošao i Neymarov sunarodnjak Roberto Carlos kojemu su bananu dobacili navijači Zenita iz St. Peterburga tijekom utakmice s njegovom Anži Mahačkalom.

Komentara 1

ZV
Zvezdaforever
02:04 28.03.2011.

Vazno je da je on dobio bananu,nije vazno ko je bacio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije