Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Završila potraga

Škoti pronašli novog izbornika: Kiltove preuzima Strachan

gordon strachan
PA/Pixsell
15.01.2013.
u 11:56

Strachan nije bio u trenerskom poslu od listopada 2010., kad je napustio Middlesbrough

Škotska nogometna reprezentacija završila je potragu za izbornikom. Nakon što je u studenom otpušten Craig Levein zbog loših rezultata u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Brazilu 2014., čelnici Škotskog nogometnog saveza počeli su tražiti njegovu zamjenu, a na kraju je izbor pao na Gordona Strachana (55), najvećega favorita na kladionicama, bivšeg menadžera Celtica s kojim je od 2005. do 2009. ostvario velike uspjehe.

Osim Celtica vodio je Coventry, Southampton te Middlesbrough iz kojega je otišao u listopadu 2010. i otad je bio bez posla.

Škotska je u kvalifikacijama za SP u skupini s Hrvatskom, a nakon četiri odigrane utakmice posljednja je na tablici skupine A.

Vijest o imenovanju Strachana nije još potvrđena od strane Škotskog nogometnog saveza, ali dobro upućeni tvrde da se radi samo o formalnosti. Već je navodno dobio i ugovor ne samo do kraja kvalifikacija za SP, nego do 2016. godine.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije