Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije uzor

Kyrgiosa zbog Donne Vekić škola koju je pohađao izbrisala iz 'Kuće slavnih'!

Nick Kyrgios
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
22.10.2015.
u 08:20

Direktorica Fiona Godfrey ipak se nada da će se Kyrgios popraviti te da će njegova fotografija biti vraćena na zid.

Ime 20-godišnjeg australskog tenisača Nicka Kyrgiosa izbrisano je iz "Kuće slavnih" na koledžu Radford u Canberri, koji je tenisač pohađao. Direktorica Fiona Godfrey objasnila je da je Kyrgiosova fotografija privremeno skinuta zbog njegova kontroverznog ponašanja tijekom dvoboja sa Stanislasom Wawrinkom u Montrealu prije dva mjeseca.

Podsjetimo, Kyrgios je tada izazvao gnjev teniskog svijeta jer je Wawrinki "prijateljski" poručio da je njegova djevojka (Donna Vekić) spavala s Thanasijem Kokkinakisom.

– Sportaši moraju biti uzori. Zato smo Nickovu fotografiju iz "kuće slavnih" prebacili u ured direktora za sport. No ja sam uvjerena da će naš bivši učenik Kyrgios svojim ponašanjem u budućnosti zaslužiti da mu slika bude vraćena na zid – kazala je direktorica.

Kyrgios je sedmi i osmi razred pohađao na koledžu Redford, a srednju školu završio je na katoličkom koledžu Daramalan, također u Canberri, gdje je tenisač grčko-malezijskih korijena i rođen.

>> Kyrgios kažnjen sa 10.000 dolara zbog bezobraznog provociranja Wawrinke

Komentara 2

BI
Biouskoli91
09:15 22.10.2015.

ovo je stvarno 'top vijest'...

PE
peugeot
17:12 22.10.2015.

A "Koku" - Kokkinakisa, Vekickinog - tobdziju ? Kakva je njega sudbina zadesila?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije