Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opasan sudari Francuza i Engleza

Skoblar: Spursi bi za Olympique bili opasniji od Uniteda

Ryan Giggs
AFP
23.02.2011.
u 10:06

Joško Skoblar drži da je Manchester favorit, ali da ih se čvrstom igrom može srušiti kao što je srušen i Chelsea

Uz mediteranski temperament i napaljene navijače na francuskom jugu, i Uefa je svjesna da će u Marseilleu, a osobito na prilazima stadionu Vélodrome, biti vrlo rizično. Zna to i policija, pa će danas u gradu biti opsadno stanje, ponajprije na prilazima stadionu.

Jer u grad ne dolazi bilo tko, dolaze Englezi. Pritom je manje važno to što Manchester United nema nekakve ekscesne, rabijatne navijače. Čim u Marseille dolaze Englezi, oglašena je uzbuna da se ipak ne bi dogodilo nešto neželjeno.

Olympique se nada da može slaviti, baš kao i protiv Chelseaja u skupini Lige prvaka.

– Ma to je utakmica kao i svaka druga, može se igrati protiv svakoga. Ima problema s ozljedama, ali to nije važno, ima drugih igrača, možda se neki i oporave – razmišlja u Marseilleu Josip Skoblar.

Kako igrati protiv Manchester Uniteda?

– Morat ćemo ih istući. Treba čvrsto igrati, mi imamo fizički snažnu momčad, a takvi su i oni, pa nisu Barcelona – optimist je nekadašnja zlatna kopačka Olympiquea.

Onda je uz smiješak dodao:

– Mi nemamo Giggsa, nemamo ona njihova dva krila, nemamo Berbatova, a tek onda dolazimo do Rooneyja. Po imenima su daleko jači. Ali, vjerujte, više bih se bojao Tottenhama ili Arsenala nego što se bojim Chelseaja i Uniteda. Uostalom, Chelsea smo pobijedili, Liverpool smo dobili kad su bili najjači, to su momčadi koje igraju na snagu, kao i United, a s takvima se možemo nositi. Iako, objektivno su favoriti – zaključio je Joško Skoblar svoje vrlo zanimljivo izlaganje.

Andre-Pierre Gignac propustit će utakmicu zbog prepona, a Brandao i Loic Remy upitni su za ovaj susret iako su najavljeni za susret s Manchester Unitedom. Rafael, Anderson, Ji-Sung Park, Antonio Valencia i Jonny Evans na popisu su upitnih i ozlijeđenih kod sir Alexa Fergusona.

Komentara 2

CP
copy paste
16:02 23.02.2011.

bože sačuvaj ovakvih izjava.oni će istući united.pa nisu svijesni svoje nesvijesti.

DA
Dario--
18:44 23.02.2011.

To što je Skoblar rekao da će istući,igrače Uniteda,to stavite pod znak navoda,istući će ih u dozvoljenim granicama!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije