Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Riječ stručnjaka

Skoblar: Michel Platini je još uvijek veći od Lionela Messija!

'Barcelona\'s Argentinian forward Lionel Messi (2ndL) poses near Brazilian football legend Pele (C), Barcelona\'s Brazilian Dani Alves (L) and Santos FC\' Brazilian forward Neymar (R) after receiving
'FABRICE COFFRINI'
10.01.2012.
u 19:22

– Odavno već nismo na istim valnim duljinama, ali ne vidim razlog zašto bi on sada morao dati ostavku – kaže Josip Skoblar o Vlatku Markoviću.

Jedini koji je prije Messija tri puta zaredom bio Zlatna lopta, Michel Platini, kaže da se argentinski čarobnjak još treba dokazati na Svjetskom prvenstvu da bi ga pamtili kao zaista velikog igrača.

Pitali smo jednoga od najboljih hrvatskih nogometaša svih vremena Josipa Skoblara trebamo li uopće od Messija tražiti više od ovoga?

– A zašto, zar nam nije dovoljno dao?! Naravno da bih i ja svoj glas dao Messiju i ne nalazim mu ni najmanju zamjerku, on je zaista trenutačno najveći na svijetu, daleko ispred svih. A reprezentacija? Ne može mu se oduzeti želja, Messi je i u njoj motiviran, ali treba uzeti u obzir da u Argentini dolazi u drukčije okruženje nego u Barci, i da mu je ondje neusporedivo teže – kaže Skoblar.

>> Cijeli razgovor pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista u srijedu. <<

Komentara 12

OB
-obrisani-
19:30 10.01.2012.

Platini je bio kompletniji igrac ...efikasniji... Sto se tice Mesia...neosporno je da je izvanserijski igrac ali debele zasluge za to idu momcadi u kojoj igra.Sumnjam da bi takav bio u npr. bajernu,ajaxy,...pa cak i u realu.

OB
-obrisani-
19:41 10.01.2012.

Nevjerujem da je toliko dobar igrac koliko ga hvale. jest brz i ima odbru kontrolu lopte ali isto ima i svojih mana. u Barcelonu se uklopio posto je ceo sistem gradjen na brzoj igri onizih igraca sa puno pasova. U reprezentaciji je nula jer nema mogucnosti za takvu igru. U engleskoj i nnjemaskoj bi vjerojatno bio prosjecan igrac. Ronaldo se ipak pokazao i u Engleskoj i u Spanjolskoj. U svakom slucaju vidicemo sto ce biti sa Barcom, svaki tim ima svoju uzlaznu i silaznu putanju.

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
04:42 11.01.2012.

Naravno to se posebno vidi otkako je na celu UEFE, jer kako izgleda vise koristi francuskoj reprezentaciji sada nego kad je igrao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije