Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osijek

Skender: Europa nam je nagrada, u Bugarsku idemo po gol

24.07.2019.
u 14:58

Nemam tremu, osjećaj je isti kao pred svaku drugu utakmicu – kaže Skender

U Osijeku ne žele da im prva europska prepreka bude i posljednja iako im je ždrijeb u 2. kolu kvalifikacija EL-a dodijelio najtrofejniju bugarska momčad (35 naslova prvaka) – sofijski CSKA.

– Idemo po gol – hrabro je najavio trener Osijeka Dino Skender uoči gostovanja. Skenderu će utakmica u Sofiji biti europska premijera na klupi. S druge strane će stajati 37 godina stariji protivnik, trofejni Ljupko Petrović.

>> Pogledajte vrijednost hrvatskih reprezentativaca

– Nemam tremu, osjećaj je isti kao pred svaku drugu utakmicu – kaže Skender.

CSKA dočekuje Osijek nakon velikih potresa. Nakon jednog osvojenog boda u uvodne dvije prvenstvene utakmice trener Dobromir Mitrov ceh lošim rezultatima platio je glavom, a klupu je preuzeo legendarni Ljupko Petrović, inače drugi najbolji strijelac u povijesti Osijeka (125 pogodaka).

– Oprezan sam kao i uvijek. Njihov početak prvenstva neće nas zavarati. Imaju izuzetnu individualnu kvalitetu, to je praktično Legija stranaca (16 od 29 igrača u rosteru su stranci) sastavljena od nogometaša sa svih strana svijeta. Znamo koliko smo se borili za Europu i koliko smo je teško izborili. Zato je doživljavamo je kao nagradu i nećemo je se olako odreći. Neka oni i jesu favoriti na papiru, ali mi znamo da imamo šanse i znamo što trebamo raditi. 

Ključne riječi

Komentara 1

VK
vječni krojf
10:37 26.07.2019.

Bravo Skender.Kako covjek pogodi,kaze idemo u Bugarsku po gol i dobiju ga.Znaci die sve po planu za Osijek.Volio bi da Skender i u uzvratu pogodi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije