Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zahvalio veteranima
Povratak na članak

Skelin napravio rez: Ukića neću mrcvariti, upitno je mogu li više Tomas i Žorić

– Što je, tu je, bit će to velika prilika igračima koji dosad nisu bili nositelji ili onima koji dosad nisu bili reprezentativci da se dokažu. Uostalom, mi moramo graditi novu reprezentaciju i na sve gledati kao na sazrijevanje. Moramo vidjeti tko može, a tko ne i podvući crtu.

Komentari 4

SS
sokac sa drave
11:15 18.11.2017.

Izbornice imaj muda i napravi smjenu generacije,uzmi sve mlade,uci ih, na pocetku ce se gubiti ali ce onda doci vrijeme da ce sve gaziti.Nemoj samo opet Ukica tog pamtim da kada je trebalo uvijek je promasio.

VL
KU
kupatilo
14:32 18.11.2017.

Ovoce znaciti propast svim uvjetno receno boljim reprezentacijama.Nece moci racunati na najbolje igrace a ondaje to sve bez smisla.Komentar da uzmeno sve nive i mlade pa za pet godina sve gazumo stoji ali je neostvariv.Zadsto?Zato stoce vam u pet godina pet najboljih opet neko kupit i opet ih nemate na raspolaganju.Toje stvar i sa klupskim igracima u svim sportovima.Evo Zagrebu odlazi Stipe Mandalinic i sto sad.Za dvi tri godine moras napravit dva takva da mozes dalje funkcionirat.Ili recimo Keku traze zamjenu.Dinamovac sam ali nije posteno.Trebalisu mu naci novog Kramarica i Andrijasevica i Ristivskog.A to isto i gore radi Dinamo jer upravo je Kramarica i Andrijasevica potjerao a oni Rijeci donijeli titulu.Sveje ovo samo punjenje dzepova pojedinaca.

VL
Avatar R.o.n.i.n
R.o.n.i.n
10:15 18.11.2017.

Popis igrača je ko da idu na turnir u Vijetnam. Katastrofa !!!!! Zove onog dokazanog balvana Planinića, a Žorića ne !!!! Loše nam se piše s ovim izbornikom !!!!! 👎🖓

VL
Avatar comandante
comandante
10:15 18.11.2017.

ovaj se brzo ufurao u velikog trenera, spasitelja, iako nije on kriv za tragičnu politiku FIBA-a ali nije ni kriv što je izbornik...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.