Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gledao 14 utakmica

Skaut Ciprić gledao 14 utakmica Iraca: Često zabijaju gol 
ni iz čega

irska
PA/Pixsell
10.06.2012.
u 07:26

Slaven zna da će oni brzo tražiti dubinu jer dosta su golova zabili i kad nisu imali izrađenu priliku - naglasio je Bilićev snimatelj.

Gordan Ciprić završio je prvi dio praćenja suparnika naše reprezentacije. Bio je zadužen za Irce, a sad prelazi na suparnika koji bi nas mogao čekati prođemo li skupinu.

- Pratit ću Engleze, a i to govori da Hrvatska ozbiljno računa na prolazak skupine - kaže Ciprić, te prenosi posljednje dojmove o Ircima:

- Ne mogu nas ničime iznenaditi, pa gledali smo ih na 14 utakmica i ne mogu oni sad nešto novo izmisliti.

Možete li nam otkriti detalje, što ste sve rekli Biliću o Trapattonijevoj momčadi?

- Znamo kako će igrati: čvrsto otraga i onda će brzim dubinskim loptama probati iznenaditi. Moramo biti oprezni na tim loptama koje idu prema napadačima, a i čim izgubimo loptu treba paziti i spriječiti njihovu akciju. Slaven zna da će oni brzo tražiti dubinu jer dosta su golova zabili i kad nisu imali izrađenu priliku. Opasno se pridodaju Doyle, Duff, McGeady ima upotrebljive lopte. Ali, nema kod njih igre od noge do noge - analizirao je Ciprić i ponudio optimizam:

- Koliko god mogu biti opasni i zabiti gol ni iz čega, Hrvatska ima veću kvalitetu i računam da će to biti dovoljno za pobjedu.

Komentara 17

MA
matokan
07:48 10.06.2012.

Nizozemci kao da su zaboravili igrati nogomet.Danci su im pokazali da im je skola nogometa bolja.U svemu si ih nadigrali.Kratka dodavanja i kobinacije Danaca natjerali su Nizozemce da trce po terenu kao izgubljeni. Tako su nasi sa Cirom igrali u Francuskoj.Da Irci dubinskim loptama i iz nicega zabijaju golove to je tocno,Tako ce i danas igrati protiv nas.Racunajuci na moguce pogreske obrane i zalutalih nasih obrambenih igraca.Valjda ce Bilic nesto pametno smisliti protiv Trapija.

PA
Palooka
08:12 10.06.2012.

Poredak u skupini: Španjolska 7 Italija 5 Irska 2 Hrvatska 1

AZ
Azazelus
10:37 10.06.2012.

Janez: Čujem da se u Poljskoj i Ukrajini pjeva: Svi su tu a tebe nema....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije