Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
boksački nemiri

Škaro: Bio je to potez velikog očajnika Kruljca

Mladen Kruljac
Pixsell
07.11.2011.
u 09:00

Isključeni ne priznaju odluku Kruljčeve skupštine

Po broju isključenih osoba i klubova iz HBS-a, Mladen Kruljac ući će u Guinnessovu knjigu rekorda, tvrde suspendirani Pero Tadić i Marijo Šivolija.

U čistkama Kruljčeve skupštine najgore je prošao Damir Škaro. Osim što je on isključen iz HBS-a, isključen je i Zagrebački boksački savez kojem Škaro godinama predsjeda.

– Za razliku od Mesićevih bivših pobočnika Kruljca i Mataje, ja priznajem zakone, pa tako i odluku Gradskog ureda za upravu. Oni sada prijete da bi dvije gospođe iz tog ureda mogle ostati bez posla. Kažu da sam ja utjecao na njih, a ta ista gospođa Kovačić bila je protiv mene u jednom slučaju, dok je gospođa Fijucek najzaguljenija i najpedantnija osoba u tom uredu. Uostalom, pa neki njihovi ljudi su se hvalili da su dobri s pročelnikom tog ureda Ladešićem koji je to rješenje potpisao.

Počasni predsjednik novog saziva HBS-a tvrdi da su sve to potezi velikog očajnika.

– Ako se Kruljac i tajnica Melita Lochert sada ovako ponašaju, a više nemaju vlast, možete misliti kako su se ponašali kada su je imali. To je bio imperijalizam. Ono što slijedi, za njih će se razvijati jako nepovoljno jer sada u njihovo poslovanje ulazi revizija, a potom i policija.

>>> Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista od ponedjeljka.

Komentara 2

JO
jolly
10:29 07.11.2011.

Da li mi imamo koji nacionalni sportski savez u kojem nema previranja, u kojem je sport na prvom mjestu?

AN
Andreeejjj
21:38 19.11.2011.

Bivši vodnik JNA a ubrzo GENERAL HV (bez ikake škole) - Kruljac? Šta taj smiješni kriminalac i lopoov opće radi na slobodi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije