Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'omalovažava djecu'

Skandal u Osijeku: Nezadovoljni otac išamarao trenera juniora

Gradski vrt
nk-osijek.hr
20.05.2013.
u 12:35

– Udario me šakom u glavu, a zatim su ga pokušali zaustaviti, ali on me nastavio udarati još nekoliko puta. Imao sam tešku ozljedu glave kad sam bio igrač, a on me baš udarao po glavi – rekao je Kulešević.

Nakon što su juniori Osijeka u subotu svladali Lokomotivu, Ivica Šimunec, otac jednog igrača, fizički je napao trenera Ivicu Kuleševića.

Dogodilo se to u kafiću pokraj Gradskog vrta. Šimunec je Kuleševiću opalio nekoliko šamara i došlo je do naguravanja pa su ih morali razdvajati članovi stožera.

– Udario me šakom u glavu, a zatim su ga pokušali zaustaviti, ali on me nastavio udarati još nekoliko puta. Imao sam tešku ozljedu glave kad sam bio igrač, a on me baš udarao po glavi – rekao je Kulešević za 24sata.

Šimunec ne poriče da je udario trenera.

– Nisam ga udarao šakom. Udario sam mu dvije-tri pljuske. Naravno da nisam trebao tako postupiti. Sad mi je žao zbog svega. Stvar je u tome što Kulešević omalovažava i vrijeđa djecu – rekao je Šimunec.

Trener će zbog napada pokrenuti privatnu tužbu.

>> Mršić dobio otkaz u Osijeku

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije