Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTPUNO NEPOŠTOVANJE

Skandal u Dublinu! Navijači BiH prekinuli minutu šutnje za pariške žrtve!

Irska BiH
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
16.11.2015.
u 23:47

Tijekom minute šutnje za sve poginule u terorističkom napadu 13. studenog, navijači BiH počeli su vikati "Palestina, Palestina".

Navijači Bosne i Hercegovine teško su se osramotili u Dublinu jer su iskoristili žrtve Pariza da bi iskazali politički stav i odaslali poruku koja bi u svakoj drugoj situaciji imala smisla. Naravno, Irci su ih izviždali, a tamošnji novinari ostali u čudu te ih kritizirali u tekstovima i prijenosima uživo.

Tijekom minute šutnje za sve poginule u terorističkom napadu 13. studenog, navijači BiH počeli su vikati "Palestina, Palestina" i time pokazali potpuno nepoštovanje. Ne samo za žrtve u Francuskoj, već i za Palestinu jer sigurno nikome ne bi bilo drago preko leđa mrtvih odašiljati poruku.

Za ovako nešto trebala bi uslijediti kazna Nogometnom savez Bosne i Hercegovine, tako da se barem deklarativno pokaže da u civiliziranom svijetu nema prostora za ovako nešto. Istina je da nisu vikali svi prisutni navijači usred minute šutnje, ali nekolicina jest i čuli su se na cijelom stadionu, gdje je vladala gromoglasna tišina unatoč tome što je bilo prisutno 50 tisuća ljudi.

Svi iole normalni svjesni su žrtava u Palestini i katastrofe koja im se događala i događa, no jednako tako bi svi iole normalni barem minutu zatomili podjele i odšutjeli u znak poštovanja prema poginulima, u znak poštovanja prema njihovim bližnjima. Nažalost, i ta minuta bila im je previše...

>> Walters zavio Bosnu i Hercegovinu u crno, Irska se plasirala na Euro!

>> Utakmica Engleska - Francuska ipak se igra, Platini: Ovo je slijepo barbarstvo

Komentara 164

SW
sweante
01:15 17.11.2015.

Nek su ostali na balkanu,bolje to nego da sramote cilu državu! A najbolje bi ih bilo preselit u Palestinu kad vec tako suosjećaju sa braćom :D

Avatar antuntun55
antuntun55
23:55 16.11.2015.

dobro je Franjo mislio...Bosnu je trebalo podijeliti sa Srbima,Hercegovinu pripojiti Hrvatskoj...a Muslimane ekspeditirati u Tursku ,Palestinu ,Siriju,Irak,Iran...

KT
Kralj Tomislav
00:03 17.11.2015.

Što drugo očekivati od balija, na današnjoj utakmici Sarajevo - Galatasaray isto su zviždali i pjevali .... Palestina, palestina...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije