Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
strog izbornik

Skandal: Repeša potjerao Bogdanovića zbog noćnih izlazaka

'19.08.2009.....Zagreb...spo.....Mladi hrvatski reprezentativac Bojan Bogdanovic novi je clan zagrebacke Cibone. Cibona je s Mostarcem koji je protekle sezone proveo u Realu iz Madrida, potpisala ugov
'Marko Prpic/Vecernji list'
29.07.2012.
u 12:36

Bojan Bogdanović, igrač koji je ovog ljeta trebao biti prvi strijelac hrvatske košarkaške reprezentacije, više nije u njenu sastavu.

Po rejtingu svom ponajboljem igraču, izbornik Jasmin Repeša zahvalio se jer se oglušio o disciplinu.

Za vrijeme osječkog dijela priprema, Bogdanović je, navodno, ranojutarnjim dolascima u hotel dvaput prekršio kućni red. Poput njega, bliži kukurikanju pijetlova nego ponoći, bio je i Damir Markota, no on se ispričao. Informacija o tome da je potjeran s priprema reprezentacije Markoti nimalo ne bi pomogla u traženju dobrog kluba i dobrog ugovora pa se dojučerašnji zagrebaš posuo pepelom.

Iz krugova bliskih reprezentaciji saznajemo da je Bogdanović na pripreme došao s previše kilograma, bez bazičnih individualnih predpriprema, pa je logično da takav nije mogao pratiti izbornikov intenzitet rada. Osim toga, očito mu ne odgovara niti izbornikova spartanska disciplina pa će Repeša naknadno pozvati neke igrače s manje potrebe za izlascima. Ne sjećamo se kada je posljednji puta neki košarkaški izbornik potjerao nekog igrača.

A trebalo je to učiniti jer i prije je bilo kršenja pravila, ali su izbornici išli linijom manjeg otpora. Ne bi se usudili dirati u glavne poluge, u zvijezde sastava, ma koliko oni griješni bili. Repeša je pak tome odlučio stati na kraj. Čujemo da je nekim svojim prijateljima kazao da će ustrajati u tome da uvede reda u reprezentaciji pa makar ne igrali na Europskom prvenstvu.

Ustrajat će u tome, odlučan je Repeša, pa makar u seniorsku reprezentaciju uveo kompletnu juniorsku vrstu.

Komentara 7

NE
neverane
13:47 29.07.2012.

Taj Markota i Bogdanović su košarkaški prosječnjaci koji Kukoču,Rađi i ostalim barcelonašima ni vodu ne bi nosili.A umislili da su zvijezde...Zna Repeša kako će izać sa tim zamjenjivim igračićima na kraj.Nogom u tur.

Avatar morski covik 1
morski covik 1
14:32 29.07.2012.

Bravo. I jos jednu iza uha za put...

AS
ante_slavonac
13:06 29.07.2012.

Bravo Repeša.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije