Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Životni intervju by Dea Redžić

Škakljiva pitanja i intrigantna priznanja - u njezinu je stolicu sjeo jedan od najvećih izbornika hrvatskog sporta

Dea Redžić
Emica Elveđi/Pixsell
01.03.2024.
u 15:41

Poznata je po tome da pita pitanja koje drugi nerado pitaju. Ali to ne bi mogla da nema puno "utakmica" u nogama. Nasuprot nje su sjedili nogometaši, skijaši, tenisači, izbornici, bivši ministri, u podcastima koje je vodila uvijek je uspjela iz gosta izvući ono što nisu htjeli reći.

Dea Redžić novinarstvom se bavi gotovo 20 godina, tijekom kojih je promijenila nekoliko redakcija i nije samo radila intervjue, pisala je i komentare, izvještaje s najvećih sportskih natjecanja, europskih i svjetskih prvenstava te olimpijskih igara, radila reportaže u kojima je objedinjavala strast prema sportu i putovanjima.

S istom strašću u Večernjem listu preuzela je u Premium rubriku na našem portalu, a sada se vraća svojoj prvoj ljubavi, intervjuima, i to u video formi. "Životni intervju by Dea Redžić" novi je projekt Video odjela Večernjeg lista, u čijoj produkciji nastaju i politički intervjui, dnevni komentari, lifestyle snimanja i druge forme, pa i dokumentarno-igrani filmovi. I u novom projektu iskoračit ćemo dalje, poticati razmišljanja, a Dea će svoje goste prikazati sasvim drugačijem svjetlu, i neće se ispred nje naći samo sportaši.

Prvi u nizu intervjua Večernji list objavljuje sutra u 20 sati, pred Deu je sjeo Ivica Tucak, izbornik hrvatske vaterpolske reprezentacije. Gledajte uživo na Facebooku, YouTubeu i portalu vecernji.hr.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije