Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ispovijest

Skakač u vis Sjöberg: Trener me seksualno zlostavljao

Sjoeberg
AFP
28.04.2011.
u 14:28

Nekadašnji svjetski prvak u skoku u vis Patrik Sjöberg (46) izjavio je da ga je dok je bio dijete zlostavljao istaknuti finski trener Viljo Nousiainen

Poznati švedski atletičar postao je tako treći sportaš koji je za seksualno zlostavljanje optužio trenera. Sjöberg je u svojoj autobiografiji napisao da ga je trener Nousiainen zlostavljao kad je imao 11 godina, a trajalo je četiri godine.

Sjöberg je u svojoj karijeri osvojio dvije srebrne i i jednu brončanu medalju na Olimpijskim igrama. To je odlučio objaviti nakon što je nekadašnji skakač u vis Christian Skaar Thomassen priznao da je njega zlostavljao Nousiainen.

Nakon ta dva priznanja stiglo je i treće. Švedski atletski trener Yannick Tregaro priznao je da ga je zlostavljao isti taj finski trener, koji je preminuo 1999. godine.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije