Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ALL STARS Sjever i drugu godinu zaredom bolji od Juga (113:99)

Sjever bolji od Juga, Žorić MVP

28.12.2008.
u 20:08

Drugu godinu uzastopce momčad Sjevera pobijedila je Jug u All Stars susretu. Pred 1500 gledatelja u dvorani u Kaštel Starom, momčad Velimira Perasovića svladala je Pleslićeve dečke sa 113:99.

Igračem utakmice proglašen je zagrebaš Luka Žorić koji je za Sjever ubacio 22 koša uz 13 skokova. Kod Juga je najefikasniji bio Marlon Garnett sa 24 koša postigavši pritom šest trica.

U natjecanju zakucavanja najbolji je bio igrač Trogira Toni Bizaca, dok je najprecizniji tricaš bio bek Zadra Marlon Garnett.

- Bitno je da smo se dobro zabavili, inače nemamo ovakvih prilika za druženje. Jug nas je jakim otporom natjerao na bolju igru, a to što sam ja iskočio samo je zasluga mojih suigrača - kazao je Luka Žorić, MVP (Sjever).

- Malo je nezgodan ovaj termin, samo tri dana nakon Božića, a svaki je od nas dobio dvije-tri kile. No sve ostalo je bilo sjajno, organizatori su se potrudili i ovo je bila prava zabava - riječi su Nikše Prkačina (Sjever).

- Živim samo kilometar odavde, no ovo mi je prva službena utakmica koju sam odigrao u ovoj dvorani. Svaka čast Miru Klepi i njegovom KK Kaštela na sjajnoj organizaciji - pohvalio je cijeli događaj Damir Rančić (Jug).

- Pa naravno da moram doći na ovakvu priredbu, to je i ljudska i moralna obaveza. Uživao sam, kao i svi gledatelji, u jako lijepoj košarci - zadovoljan je Jasmin Repeša, izbornik reprezentacije.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije