Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TREBAMO RJEŠENJA
Povratak na članak

Sjeti li se itko pozvati ovoga igrača? Barem bismo pojačali obranu...

Kvalifikacije za OI su već u ožujku. Vremena nema puno, zato se ime novog izbornika mora znati već jučer. Sigurno da ćemo biti igrački jači za oporavljene Cindrića, Karačića i Duvnjaka, možda i Stepančića, ali zašto ne pojačati obranu

Komentari 4

DM
drazen.muhvic
08:19 28.01.2021.

U ovakvu prestaru postavu uz to iscijeđenu i bezvoljnu još treba samo pozvati i mlađahnog Gojuna, koji ionako obranu svodi samo na blokiranje šuteva (spor i trom za izaći van na ruku). Možda ipak za obranu aktivirati Špoljarića? Je u godinama i nije više aktivan, ali kako obranu igraju ovi koji je sada igraju on bi bio pravo pojačanje...

VL
DU
Deleted user
08:51 28.01.2021.

Bože, ne mogu vjerovati šta čitam. Današnju obranu mogu igrati samo super pokretljivi i brzi. I inteligentni -da znaju kada treba izaći u pravovremeni faul/prekidanje akcije. Pozlije mi od obrambenih igrača čija obrana je bjesomučno skakanje u alibi blok igraču koji mu se diže na 8 metara. Rezultat takve igre: možda jedan blok na cijeloj utakmici, uz rešetanje golmana. A kada napravi taj jedan blok, silno nabrijan ne računa kolika je ustvari rupa i koliko golova padne preko njega. Valjda ćemo dobiti izbornika koji će tražiti brzinu, a ne nepokretne gromade. IMHO.

VL
RE
RedTree
17:43 28.01.2021.

Zašto ne vidjeti s Gojunom. Što je s Šimom Ivićom i još neki mladi što odlično brani u Francuskoj. Nažalost mi u Dalmaciji nemamo ozbiljniji klub bar blizu nivoa Nexea, gdje bi se razvijali mladi igrači i treneri.

VL
RO
roland
22:04 29.01.2021.

Gledam ove Dance...imaju lijepu fizioterapeutkinju! I Norvežani imaju fizioterapeutkinu. I Švedi! Bolje je u stožer uvrstiti plavušu koja ima diplomu fizioterapeuta, nego zvati Horvata (37), Čupića(36), Šegu (35), Musu (35) i Gujuna koji isto ima 35 godina! Ali naš fioioterapeutapeut je zakon! On na Instangramu objavljuje zdravstvene kartone! a dobro! Influenceri su osvojili svijet!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.