Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRUGI SKOK SVIH VREMENA

Sjećate se pijanog skakača iz Rusije? Pogledajte kako je danas oduševio u Pragu

Ivan Uhov
Foto: NPH/Pixsell
1/2
25.02.2014.
u 23:04

Rus Ivan Uhov je preskočio 2.42 metra i tako poboljšao svoj osobni rekord za jedan centimetar. Dakako, to mu je bilo dovoljno za pobjedu na mitingu u Pragu.

I dok je Hrvatska u Pragu slavila dvostruku pobjedu u skoku u vis u ženskoj konkurenciji, u muškoj su gledatelji imali priliku vidjeti drugi skok svih vremena u dvorani.

Za to je najzaslužniji Rus Ivan Uhov koji je preskočio 2.42 metra i tako poboljšao svoj osobni rekord za jedan centimetar. Dakako, to mu je bilo dovoljno za pobjedu na mitingu u Pragu.

 

Inače, rekordni skok u vis u dvorani je izveo Kubanac Javier Sotomayor i to davne 1989. godine u Budimpešti, a skočio je 2.43 metra.

Uhov je javnosti postao poznat 2008. godine kada je u vidno alkoholiziranom stanju nastupio na mitingu u Laussanei, međutim nakon toga se, pokazuju rezultati, uozbiljio te postao olimpijski pobjednik, dvostruki europski prvak te pobjednik Dijamantne lige.

 

>> Blanka sa dva metra najbolja u Pragu, Šimić druga

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije