Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠI VRATAR DINAMA
Povratak na članak

Sjećate se Filipa Lončarića? Komentirao priče da je kockao i otkrio što danas radi

– Prvo sam mislio da nekoliko godina neću ništa raditi, da ću se odmaknuti tri-četiri godine, ali nemam volje samo “fućkati” – rekao je Lončarić koji više ne brani

Komentari 3

Učitelj
08:51 19.08.2019.

A sjećamo se i Rosenborga, o tome bi voljeli nešto pročitati. Npr. ak niš drugo kak su igrali zadnju tekmu u ligi i tak to. Kaj, ovaj orjunaški portal kao i svi drugi, je u totalnoj konsternaciji kaj GNK ziher ulazi u LP da od muke ne mogu niš pisati o tome, ni najosnovnije, pa se onda sjetili Lončarića.

VL
MI
Mikrovalna
16:08 19.08.2019.

- Kad imaju slobodan dan, idu u teretanu, rade na sebi. Moj Lončariću, tako to rade svi pravi sportaši, a ti da si to shvatio na vrijeme (a vidim da još uvijek nisi pošto im se čudiš) s ponosom bii se sada osvrnuo na puno blistaviju karijeru iza sebe, a ne na ovih pišljivih 100 odigranih profesionalnih utakmica.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.