Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Sport HNL

Sjećate li se njega? Legenda HNL-a upravo objavila kraj bogate karijere

Nogomet mi je puno dao, a ponešto i uzeo. Na kraju, odlazim sretan i ispunjen, jer uspomene koje nosim u glavi i srcu, ne mogu i nece nikada izblijediti - objavio je na Facebooku Vojnović
10. studenoga 2019. u 14:52 4 komentara 5646 prikaza
Aljoša Vojnović
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

Nogometni nomad, bivši nogometaš Osijeka, Slaven Belupa, Splita, prvi stranac kapetan u povijesti Dinama iz Bukurešta, prva brada HNL-a, Aljoša Vojnović obznanio je kraj karijere.

Maksimir OTUŽNO ZDANJE Maksimirsko ruglo u raspadu: Čučavci u ženskom WC-u, ali ima i nešto pozitivno!

-Hvala svima na velikoj podršci u proteklih 16-17 sezona i 400-tinjak utakmica... Bilo je tu svega... klubova, golova, kartona, prijatelja, smradova, uspjeha, neuspjeha, veselja, tuge, uzora, idola, rivala, vrijeđanja, pljeska, skandiranja, slavlja, razočaranja, padanja, ustajanja - neodustajanja. Teško je poimence nabrojati sve koji su imali utjecaj na moje nogometno odrastanje/sazrijevanje... Od nekih sam učio kako raditi, od nekih drugih pak kako ne treba. Znam samo da bez tate, mame, brata i par prijatelja ne bih prevalio prvu polovicu puta.... a bez Marine i klinaca onu drugu.. jer svi su oni podmetali leđa i žrtvovali sebe da bih ja mogao raditi ono što volim, ono u čemu sam dobar, ono što je pretvorilo mene... u mene.

Nogomet mi je puno dao, a ponešto i uzeo. Na kraju, odlazim sretan i ispunjen, jer uspomene koje nosim u glavi i srcu, ne mogu i nece nikada izblijediti - objavio je na Facebooku Vojnović koji je u karijeri promijenio 11 klubova, a posljednji mu je bio mađarski prvoligaš Kapošvar za kojeg je ove sezone odigrao stotinjak minuta.

Lea Krivošić
zaljubljenica u fotografiju
Otišla je naša reporterka Lea, autorica jedne od najpoznatijih fotografija iz Domovinskog rata
Junior Adventures
Sigurnost na internetu
Znate li kako vaša djeca koriste internet?