Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA DANAŠNJI DAN
Povratak na članak

Sjećate li se kako ste se osjećali taj dan? Prije dvije godine Hrvatska je osvojila svjetsko srebro!

Nismo se vadili na nepozvane goste, no omeli su nas. Baš su nas presjekli – konstatirao je izbornik, koji će sam reći kako nikada neće preboljeti taj nezasluženi poraz u finalu SP-a

Komentari 10

Avatar Sajko
Sajko
08:25 15.07.2020.

Čudno sam se osjećao nakon tog finala. Nekako ponosan i sretan kaj smo igrali finale i uzeli srebro, ali isto tako neizmjerno žalostan s očima punih suza iz razloga kaj se nismo popeli na tron.

VL
DU
Deleted user
09:01 15.07.2020.

Da mi je svaki dan kao taj dan u životu nakon dva dana bi već doslovno "puko" od sreće...

VL
DU
Deleted user
09:32 15.07.2020.

Hvala Vam Vatreni za te predivne dane!!!!! I sada mi idu suze na oči kada se svega sjetim!!! Hrvatska zauvijek pa nek pati kome smeta!!!

VL
Avatar Proleter
Proleter
10:58 15.07.2020.

Protiv Nigerije smo navijali po kućama, protiv Danske smo navijali po kvartovima, protiv Rusije i Engleske smo navijali po gradovima, a protiv Francuske za nas je navijao cijeli svijet - osim Nestora Pitane.

VL
DH
dalibor.hren
23:18 15.07.2020.

Sucu Pitani sam postrojavao familiju!

VL
DU
Deleted user
19:58 15.07.2020.

Mi hrvati! Mi smo narod koji slavimo poraz. Trebali smo nauciti od amerikanaca jer njima je srebro medalja za najboljeg luzera i zato oni se trude i imaju puno vise zlata nego srebra i bronca. Ali za nas mali narodd i protiv mafije FIFE je ovo ogromni uspjeh.

VL
Avatar Ivkagoric
Ivkagoric
10:42 15.07.2020.

Ponos do neba! Naravno! Ali... mišljenja sam da je finale trebalo pripremiti malo drugačije. Igrače malo promiještati. Iznenaditi Francuze. Subašić definitivno nije trebao braniti umoran i načet ozljedama (ali daj golmana izvadi u finalnoj utakmici). Igrače su trebali biti u karanteni, samo fokus i odmor... a ne bavljenje ulaznicama i familijama.. To finale se moglo dobiti, da je stožer imamo malo drukčiji pristup, jer sve što je prolazilo do finala u finalu nije.

VL
NI
niko63
09:04 15.07.2020.

Hvala Mamiću!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.