Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U DALIĆEVOM JE STOŽERU
Povratak na članak

Sjećate li ga se? Za Hrvatsku igrao slomljenog nosa, a svi mu zamjeraju fatalan 'kiks'

Ima 31 nastup za Hrvatsku, postigao je jedan pogodak. Stručnjak je za španjolski nogomet jer živi u Oviedu. Tako ima izvrstan uvid u formu našega dvojca u Primeri, Vrsaljka i Budimira

Komentari 4

MK
mksdk
09:40 03.06.2021.

Novinari se vole razbacivati frazama "svi mu zamjeraju...", što su naravno gluposti koje lagano navlače na nečasne motive.

VL
DH
dalibor.hren
10:29 03.06.2021.

Dobro se sjećam utakmice. Hrvatsku je pobijedio sudac! No, kazna je stigla dvije godine kasnije na SP-u: Jarni, Vlaović i Šuker!!!

VL
Avatar jeremija1
jeremija1
14:12 03.06.2021.

Jerkan je bil odličan obrambeni igrač, vrlo solidne tehnike. Dobar u skoku. Ali ga je nažalost obilježil taj penal protiv Njemačke

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.