Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Fit kids'

Sjajni rezultati 'Bambi kidsa' u Beogradu, sada slijede pripreme za SP

Bambi kids u Beogradu
Foto: Bambi kids
1/6
11.03.2019.
u 17:33

Zadovoljna sam rezultatima iz Beograda. Sada se okrećemo priprema za Svjetsko prvenstvo koje će se održati u Zagrebu, na kojem će nastupiti sportaši iz 30 zemalja – rekla je Slobodanka Tintor

Prošli vikend u Beogradu održano je Europsko prvenstvo u 'fit kidsu'. Nastupilo je 14 država, a Hrvatska je osvojila sedam prvih mjesta u 'fit kidsu' i akrobatici te jedno zlato u Fitness kids stamina.

Zlato su osvojile Lorena Gašparović, Paula Kopić, Laura Gašparović, Sara Poljanšek, Lana Vukašinović, Kiara Tomšić, Lana Buškulić. Srebro je osvojila Laura Sklepić, a broncu Ema Živkušić i Franka Kitić. Sve djevojčice su iz sportskog kluba 'Bambi kids'.

– Zadovoljna sam rezultatima iz Beograda. Sada se okrećemo priprema za Svjetsko prvenstvo koje će se održati u Zagrebu, na kojem će nastupiti sportaši iz 30 zemalja – rekla je Slobodanka Tintor, predsjednica kluba 'Bambi kids', ali i predsjednica IBFF kids saveza.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije