Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATI RASPOLOŽENI

Sjajni Pašalić donio pobjedu Milanu s dva igrača manje!

Football Soccer - AC Milan v Crotone - Italian Serie A - San Siro stadium, Milan, Italy - 4/12/16 - AC Milan's Mario Pasalic celebrates with his team mate Mattia De Sciglio after scoring. REUTERS/Alessandro Garofalo
Reuters/PIXSELL
08.02.2017.
u 22:55

Pašalić je odigrao čitavu utakmicu za milanske crveno-crne koji su ostali sedmi sa 40 bodova, dva manje od petog Intera i šeste Atalante, dok je Bologna 14. sa 27 bodova.

Hrvatski nogometaši Mario Mandžukić i Mario Pašalić bili su strijelci za Juventus, odnosno Milan za pobjede svojih momčadi u zaostalim susretima 18. kola talijanskog prvenstva, Mandžukić je zabio prvi gol u 2:0 (0:0) pobjedi Juventusa na gostovanju kod Crotonea, dok je Pašalić postigao jedini pogodak u 1:0 (0:0) pobjedi Milana u Bologni. 

Pašalić je osigurao tri boda Milanu u samoj završnici utakmice, u 89. minuti kada je izbliza s dva metra zatresao mrežu domaćih nakon odličnog prodora Deloufeua po desnom krilu. Nevjerojatno je kako je Milan do pobjede stigao iako je više od pola sata igrao s dva igrača manje. 

Naime, još u prvom poluvremenu, u 36. minuti isključen je Paletta, da bi u 59. minuti "pocrvenio" i Kucka. No, umjesto da domaćin iskoristi veliku brojčanu nadmoć, na kraju je do važne pobjede stigao Milan.

Pašalić je odigrao čitavu utakmicu za milanske crveno-crne koji su ostali sedmi sa 40 bodova, dva manje od petog Intera i šeste Atalante, dok je Bologna 14. sa 27 bodova.    

>> Milan izvukao remi protiv Torina, Pašalić igrao svih 90 minuta

Rezultati by SofaScore

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije