Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRHUNSKA FORMA

Sjajni Filip Zubčić odlično odvozio prvu vožnju u Banskom i bori se za treće postolje sezone

AUT, FIS Weltcup Ski Alpin, Nightrace Schladming
EXPA/ Dominik Angerer
10.02.2024.
u 10:45

Zubčić je završio za minutu i 10.83 sekunde te za vodećim Švicarcem Marcom Odermattom zaostao tek 74 stotinke.

U prvoj vožnji vožnji veleslaloma za svjetski kup u slovačkom Banskom najbolji hrvatski skijaš Filip Zubčić drži odlično četvrto mjesto nakon što je prvi lauf odvozilo prvih 30 skijaša. Zubčić je završio za minutu i 10.83 sekunde te za vodećim Švicarcem Marcom Odermattom zaostao tek 74 stotinke.

GALERIJA Filip Zubčić sjajan u prvoj vožnji Banskog

AUT, FIS Weltcup Ski Alpin, Nightrace Schladming
1/6

Između njih ugurala su se još dvojica skijaša - Norvežanin Aleksander Steen Olsen za Odermattom zaostaje 35, a Austrijanac Manuel Feller 47 stotinki. Osim njih, unutar sekunde sa Švicarcem još su samo trojica. Druga vožnja počet će od 12:30 sati.

VEZANI ČLANCI:

Zubčić je na istoj stazi prije tri godine ostvario posljednju pobjedu u svjetskom skijaškom kupu. Nakon toga još je četiri puta izborio pobjedničko postolje, od čega dvaput ove sezone u kojoj sjajno skija,  osvojio je drugo mjesto u Alta Badiji i treću poziciju u Adelbodenu. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije