Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUKOMET

Sjajni Bičanić "potopio" Karabatićev Aix

Damir Bičanić
Marko Lukunić/Pixsell
20.02.2013.
u 23:06

U njemačkom prvenstvu Gummersbach je pobijedio Goppingen sa 27:26, uz šest pogodaka Vedrana Zrnića

Sjajnu utakmicu za francuski Chambery u francuskom prvenstvu odigrao je hrvatski rukometni reprezentativac Damir Bičanić. U pobjedi nad Aixom (32:30) postigao je osam pogodaka. Kod gostiju Nikola Karabatić postiagao je pet. Montpellier je bez Metličića pobijedio Billere (38:28). U njemačkom prvenstvu Gummersbach je pobijedio  Goppingen sa 27:26, uz šest pogodaka Vedrana Zrnića. Magderburg i Lubbecke (Blažičko, Vuković 2) odigrali su 29:29: U švicarskom prvenstvu Thun je bio bolji od Kadettena (30:27), subotnjeg supanrika CO Zagreba u Ligi prvaka.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije