Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUŽBENO

Sjajne vijesti za hrvatskog prvaka: Bruno Petković je potpisao novi ugovor s Dinamom

Zagreb: Odlazak igrača GNK Dinamo na uzvratnu utakmicu protiv Sparte
Slavko Midzor/PIXSELL
15.09.2023.
u 15:19

Napadač vatrenih i devetka Dinama ostaje u Maksimiru, potvrdio je to i Arijan Ademi

Hrvatski reprezentativac Bruno Petković ovog ljeta se povezivao s odlaskom u turski Trabzonspor, ali od toga nema ničega, ostaje u hrvatskom prvaku Dinamu. Potpisao je novi ugovor do 2025. godine, a njegov ostanak u Maksimiru potvrdio je novi stari kapetan Arijan Ademi. 

28-godišnji napadač u novom ugovoru ima klauzulu prema kojoj može otići ako netko za njega ponudi određen iznos, navodno su plavi nedavno odbili ponudu Trabzona tešku četiri milijuna eura. 

VEZANI ČLANCI:

- Petković ostaje s nama. Produžio je ugovor - rekao je Arijan Ademi na predstavljaju, vratio se iz Kine i ponovno će nositi plavi dres s kapetanskom vrpcom. Osim njega, na press konferenciji su se našli upravo Petković te trener Sergej Jakirović koji je pričao i o sutrašnjem dvoboju s Belupom. 

Navodno će godišnje zarađivati oko 1.2 milijuna eura. 

VIDEO: Emotivan Dinamov navijač: Za mene je Zdravko Mamić gospodin. Njemu su sudili lopovi iz Osijeka

Komentara 5

Avatar mlijeko
mlijeko
16:19 15.09.2023.

Najveće pojačanje ovog prijelaznog roka je ostanak Petkovića...

Avatar ŠČ!
ŠČ!
16:43 15.09.2023.

Odlično! Još kad bi Krama došao na zimu...

FR
freeshooter
17:24 15.09.2023.

...ah, konačno i moje želje, pa Bruno je pola momčadi, sva igra se gradi oko njega, u svemu je trenutno lider ove momćadi, zaslužio je ovaj ugovor i taj iznos... idemo dalje, samo jako...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije