Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlične borbe

Sjajna priredba u Sinju: Svjetske igre stižu u kolovozu

01.04.2015.
u 07:00

Picccadili fight night u Sinju napunio dvoranu, a Uragan nastavlja dalje sa svojim zanimljivim priredbama

Luka Ćurković, onako krvava nosa, nakon lude borbe i pobjede nad Zagrepčaninom Nikolom Dačkićem, skočio je u publiku, popeo se na tribina. Grlili su ga i ljubili njegovi navijači.

- Ajme, Luka naš, kako si se borio - u suzama će jedna gospođa.

Bio je to MMA meč, u sklopu Piccadily fight nighta u sinjskoj gradskoj dvorani. Ćurkovićev skok i ovacije više od tisuću gledatelja značili su da je priredba uspjela. Organizatori iz splitskog kluba Uragan koji su borilačke vještine, nakon silnih godina, doveli u Sinj, sjali su od zadovoljstva.

- Sve je bilo na nivou, od publike, preko boraca. Napravili smo pun pogodak što smo došli u Sinj, imali smo veliku podršku grada. A kakva je tek bila atmosfera, baš za užitak - kazao je čelnik Uragana Hrvoje Znaor.

Proživljavao je svaku borbu, Znaoru, pravom entuzijastu bitno je bilo da Piccadilly Sinj Fight Night uspije u svim segmentima. I nije bilo slabe točke, sve je bilo najvišem mogućem nivou. Ni minute nakon završne jedanaeste borbe u kojoj je Stjepan Vugdelija, u boksu, sredio Roberta Marjanovića, pala je odluka.

- Opet se vraćamo u Sinj - najavio je Znaor.

Publika je uživala u boksu, kick boxu, slobodnoj borbi i grapplingu, bilo je za svakog ponešto. Odavno toliko truda nije uloženo u jednu sportsku priredbu u Cetinskoj krajini, a uz Znaora, najzaslužniji je lijepu sinjsku noć Frano Žižić, sportski direktor Uragana.

- Sinj je opravdao očekivanja. Nastavljamo s našim projektima, Uragan ide uraganski. Idemo na turnire u Srbiju, Austriju i Mađarsku, pripremamo organizaciju Svjetskih borilačkih igara u kolovozu na kojima će sudjelovati više od 300 boraca iz više od trideset zemalja. A nastavljamo i s "fight nightom", odjeci iz Sinja su pozitivni, već smo dobili pozive iz drugih gradova, koji bi željeli ponoviti sinjsku priču - kazao je Žižić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije