Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Talijanski kup

Sjajna Mandžukićeva večer: zabio i asistirao u Juventusovoj pobjedi

Mario Mandžukić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/9
11.01.2017.
u 22:52

Mandžukić je igrao cijelu utakmicu, a u 62. minuti je u igru ušao i Marko Pjaca

Nogometaši Juventusa plasirali su se u četvrtfinale talijanskog kupa pobijedivši na svom stadionu u Torinu Atalantu sa 3:2, a posebno se istakao hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić s jednim pogotkom i asistencijom. 

Mandžukić je prvo u 23. minuti asistirao Dybali za 1:0, a potom je sam zabio u 35. minuti. Atalanta je smanjila preko Konka u 71. minuti, da bi Pjanić iz penala u 75. povećao na 3:1. U 81. minuti je Lath postavio konačnih 3:2. Mandžukić je igrao cijelu utakmicu, a u 62. minuti je u igru ušao i Marko Pjaca


JUVENTUS V ATALANTA 2-0 GOAL Mandzukic 11-01... by videosansebastian
JUVENTUS V ATALANTA 1-0 GOAL Mateo Dybala 11-01... by videosansebastian

Ranije su se nogometaši Fiorentine plasirali u četvrtfinale Talijanskog kupa svladavši u Firenci Chievo s 1:0 pogotkom u sudačkoj nadoknadi. Viole su do pobjede došli iz dvojbeno dosuđenog kaznenog udarca kojeg je u 93. minuti realizirao Bernadeschi.

Obje momčadi su utakmicu završili s desetoricom igrača - u 45. minuti je crveni karton dobio igrač gostiju Ivan Radovanović, a u 71. minuti je "pocrvenio" igrač Fiorentine Mauro Zarate. Kod domaćina je cijelu utakmicu odigrao Nikola Kalinić, Milan Badelj je zamijenjen u 72. minuti, dok je Hrvoje Milić ostao na klupi. 

Fiorentina se pridružila Napoliju koji je u utorak u Napulju s 3:1 izbacio drugoligaša Speziju. U četvrtak se sastaju AC Milan i Torino, a ostale utakmice osmine finala igraju se sljedeći tjedan.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije