Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pjesma i navijanje

Sjajna atmosfera preselila na futsal: Evo kako je Kohorta vodila Osijek do pobjede nad Dinamom

Kohorta
Foto: Screenshot
27.09.2015.
u 18:32

Razočarani navijači polako napuštaju stadione HNL-a i sve se više okreću futsalu, kao što je to sada učinila i Kohorta

U petak je u drugom kolu 1. HMNL Osijek na domaćem terenu pobijedio Futsal Dinamo sa 3:2. Bila je to odlična utakmica puna preokreta, a domaćin je zasluženo slavio.

No, osim rezultata, utakmica će se pamtiti i po sjajnoj atmosferi. Razočarani navijači polako napuštaju stadione HNL-a i sve se više okreću futsalu, kao što je to sada učinila i Kohorta. Ispunila je dvoranu na Zrinjevcu i vodila svoju momčad do preokreta, a koliko im je njihova potpora značila vidi se i po tome što su dva puta gubili, ali su se nastavili boriti i stigli do preokreta.

Pogledajte odličnu atmosferu...

Ostali rezultati:

Murter - Split 0-8
Solin - Uspinjača 3-2
Nacional - Square 5-1
Alumnus - Potpićan 4:2
Vrgorac - Novo Vrijeme 3:2 

 

Evo i svi golovi sa jučerašnje utakmice Mnk Osijek Futsal Dinamo 3:2, te izjava trenra Osijeka Marina Smoje i igrača Dinama Mateja Horvata. Opširnije naravno u ponedjeljak u 21:00 na Slavonska Televizija

Posted by Pun pogodak Darija Andrakovića on 26. rujan 2015

Komentara 6

TO
Toma2
00:10 28.09.2015.

Sport koji je čista esencija nogometa, gdje je teren i zalaganje igrača jedino mjerilo. To je sve što navijači žele.

GM
Gusta magla
23:26 27.09.2015.

Majke mi kad sam procitao naslov znao sam da je autor teksta Delac.Nije kohorta dosla na fucal radi svoje ekipe nego da namlate one samozvane BBB.

ZG
ZGexil
20:13 27.09.2015.

čestitka osijeku. tako to izgleda kada tražiš, želiš i nađeš istinski čist nogać i sport. mafijašima i interesnim skupinama hnl poruka : prebacite i okušajte se u badmintonu, seronje. a niti tamo za vama nema potrebe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije