Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODBOJKA

Sjajna atmosfera i borbene Riječanke u utakmici za anale

07.11.2008.
u 17:17

Odbojkašice Rijeke Kvarner VIG-a porazile su u prvom kolu europske Lige prvakinja igračice moskovskog Dinama 3:0. Utakmica se igrala u trsatskoj Dvorani mladosti u rijetko viđenoj atmosferi. Gotovo dvije tisuće ljubitelja odbojke došlo je na Trsat uveličati večer vrhunske odbojke.

Odbojkaška fešta
Naime, Dinamo čine najbolje svjetske igračice, nositeljice zlatnih olimpijskih medalja, a u ekipi igraju i četiri ruske reprezentativke, aktualne svjetske prvakinje. Razlika u kvaliteti bila je vidljiva, no riječke odbojkašice doista su pokazale pravi sportski, borbeni, duh, zalaganje i požrtvovnost.

Čestitke Riječankama
Pružile su najviše što su mogle, i najavile da će protiv sljedeća dva protivnika u Ligi prvakinja, češkog Prostejova i španjolske Murcije, rezultat možda biti i pozitivan.
- Mogli smo odigrati još malo bolje, ali čestitam svojim igračicama, zaslužile su svaku pohvalu. Bile su malo previše impresionirane atmosferom, čak više nego protivnicama, rekao je trener Riječanki Igor Lovrinov.

Ovacije publike dobila je Irina Kirilova, 43-godišnja igračica s hrvatskom putovnicom u redovima Dinama. Zanimljivo, Elena Simić u redovima Rijeke ima rusku putovnicu. Iako mnogo informacija o češkoj i španjolskoj ekipi, trener Lovrinov vjeruje da bi njegova ekipa u tim utakmicama mogla napraviti više.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije