Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRZO DO TROFEJA

Sjajan start u Moldaviji: Zoran Zekić sa Sheriffom osvojio kup

Zoran Zekić
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/5
23.05.2019.
u 20:32

Šerif je vodio i u sezoni 2014./2015. i također osvojio kup. U prvenstvu Moldavije odigrano je 10 kola, a Zekićev je klub vodeći.

Zoran Zekić nije zažalio što je 29. ožujka napustio klupu Osijeka jer je samo mjesec dana nakon toga sjeo na klupu moldavskog Sheriffa, u kojemu se dobro snašao.

Naime, osvojio je s njim kup pobijedivši Sfintul Gheorghe s 1:0 u produžetku.

Strijelac je u 92. minuti bio Leandro.

Osim toga, otkako je na klupi Sheriffa, bivši je Osijekov trener postigao tri prvenstvene pobjede i jedan neodlučen rezultat, a sada je osvojio i trofej. Šerif je vodio i u sezoni 2014./2015. i također osvojio kup. U prvenstvu Moldavije odigrano je 10 kola, a Zekićev je klub vodeći.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije