Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA LIGA

Sixersi protiv Toronta poveli sa 2-1

Joel Embiid
Foto: Reuters/Pixsell
03.05.2019.
u 10:05

Philadelphiju je do pobjede predvodio sjajni Joel Embiid koji je za svega 28 minuta ubacio 33 koša uz 10 skokova, pet blokada i tri asistencije.

Košarkaši Philadelphia 76ersa pobijedili su Toronto Raptors sa 116-95 i poveli sa 2-1 u seriji na četiri u pobjede u polufinalu Istočne konferencije NBA lige.

Nakon što je Toronto slavio u prvom susretu, Sixersi su uzvratili s dvije pobjede u nizu i sada će u nedjelju na svom parketu imati priliku napraviti još jedan korak bliže finalu Istoka.

Philadelphiju je do pobjede predvodio sjajni Joel Embiid koji je za svega 28 minuta ubacio 33 koša uz 10 skokova, pet blokada i tri asistencije. Jimmy Butler je ubacio 22 koša uz devet skokova i devet asistencija, JJ Redick je dodao 15, a Tobias Harris 13 koševa.

"Nisam želio forsirati, gađao sam kada sam imao dobru poziciju. Ako nisam bio u dobroj poziciji, loptu sam jednostavno dodao suigraču," kazao je Embiid.

Domaćin je do poluvremena napravio 11 koševa viška, Toronto je u trećoj dionici smanjio zaostatak i tako produžio nadu u preokret, no Sixersi su zadnju dionicu dobili sa 13 koševa razlike (27-14) i tako razriješili sve dvojbe.

"Odigrali smo odlično u napadu, dečki su bili raspoloženi i imali smo brojne opcije. Sjajna je vijest kada znaš da možeš zabiti na više načina," kazao je trener Sixersa Brett Brown.

U suparničkim redovima najefikasniji je bio Kawhi Leonard sa 33 koša, Pascal Siakam je dodao 20, a Danny Green 13 koševa.

"Nadigrani smo u svim segmentima igre. Sixersi su imali bolju energiju, bolje su stajali na parketu, imali su bolji šut i više skokova. Morat ćemo u zaigrati daleko bolje," kazao je trener Raptorsa Nick Nurse.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije