Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SELJENJA u MAKSIMIRU

Sivonjić: Vratit ću se, mjesto mi je u Dinamu

Ilija Sivonjić
Nino Strmotić
28.01.2010.
u 13:21

Točno godinu dana Ilija Sivonjić plesao je u Dinamu između udarne postave i klupe. A sad će valjda više igrati jer odlazi u zaprešićki Inter na posudbu.

 

Ove je sezone za Dinamo igrao u 16 utakmica, postigao je šest pogodaka i tri puta asistirao za gol.

– Klub je tako odlučio, bit ću do ljeta u Interu. To je u redu, u Zaprešiću ću barem igrati, pokušat ću se nametnuti i vratiti tamo gdje mi je mjesto, u Dinamovu prvu momčad – pomirio se sa selidbom Sivonjić, koji bi mogao biti važan u zaprešićkoj momčadi jer je ostala bez Brazilca Doda koji se preselio u Maksimir.

– U Interu mi je bilo odlično, sve poznajem i siguran sam da će mi i sada biti dobro – istaknuo je Sivonjić.

U Dinamu je jučer potpisan i jedan ugovor, Ivan Turina postao je novi Dinamov vratar. Već dugo trenira s plavima, otkako je prošle godine otišao iz poljskoga kluba Lecha. Trener Jurčić nije bio zadovoljan Igorom Vidakovićem koji je došao iz Lokomotive, pa je Turina sad prva pričuva Butini, barem do ljeta, jer dotad je i potpisao ugovor.

Na pripreme u Tursku s plavima će još jedan junior, momčadi Krunoslava Jurčića pridružio se stoper Mislav Komorski.

Komentara 5

ZO
zorildo
14:06 28.01.2010.

Sivonjić bi trebao igrati za Potnjane,ali biti na klupi

ZO
zorildo
14:11 28.01.2010.

Obrazloženje-Potnjani su selo kod Đakova

SE
senior
16:02 28.01.2010.

Sivonjić je dobar igrač, imao bi stalno mjestđ u bilo kojoj drugoj našoj prvoligaškoj ekipi. Komorski je veliki talent, njegovo uvođenje u prvu ekipu je znak da Dinamo po svoj prilici potpuno odustaje od Vide.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije