Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UOČI ODLASKA U ŠPANJOLSKU

Situacija se popravlja, ali nije idealna: Rijeka objavila da su još uvijek neki igrači zaraženi

HNK Rijeka i NK Osijek susreli se u 13. kolu Prve HNL
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
1/3
01.12.2020.
u 18:02

Rijeka je prije dva tjedna imala sedam igrača zaraženih koronavirusom, prošloga tjedna broj zaraženih porastao je na osam,  sada je taj broj pao na tri

Hrvatski predstavnik u Europskoj ligi Rijeka uoči susreta 5. kola skupine F protiv Real Sociedada, koji će se igrati u četvrtak u San Sebastianu, objavio je kako su trojica  igrača još uvijek zaraženi koronavirusom.

Rijeka je prije dva tjedna imala sedam igrača zaraženih koronavirusom, prošloga tjedna broj zaraženih porastao je na osam, sada je taj broj pao na tri.

- Obavještavamo javnost da su nakon novog kruga testiranja s današnjim danom (1. prosinca 2020.) trojica igrača Rijeke pozitivna na virus korone (COVID-19). Važno je naglasiti da nakon posljednjeg kruga testiranja nema novih pozitivnih igrača na virus korone, već se radi o igračima koji su već ranije odradili period samoizolacije, ali zbog pozitivnog nalaza neće biti na raspolaganju. Sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka (GDPR), ne možemo objaviti identitet osoba pozitivnih na koronavirus - objavila je Rijeka.

Nakon četiri odigrana kola u skupini F Rijeka je posljednja bez bodova i nema izgleda za prolazak u 16-inu finala. Na vrhu je Napoli s devet bodova, sliijede Real Sociedad i AZ Alkmaar sa po sedam.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije