Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOMENTAR
Povratak na članak

Situacija je bolja nego što se prikazuje: Pregrubi smo prema hrvatskim sucima

Zato, probajmo krenuti svatko pojedinačno od sebe, razmisliti prije nego što nešto izustimo i napišemo. Probajmo dati više prilike i šanse, kako i nogometašima kad promaše priliku i trenerima kad promaše strategiju, tako i sucima

Komentari 5

RE
RedTree
19:42 14.10.2021.

Koliko je naših sudaca sudilo svjetsko i europsko prvenstvo ili knock out fazu klupskih natjecanja!? Niti jedan, dotle skoro sve zemlje u susjedstvu su imale bar jednog vrhunskog suca zadnjih 20-tak godina. I ako smo uveli VAR, zašto ga se ne primjenjuje!?

VL
DU
Deleted user
18:46 14.10.2021.

Ajde hvala Bogu da netko i to napiše. Primjer je zadnja kazna sucu koji nije dosudio ne postojeći penal i što je nekima rekao da mjauču što je živa istina iako bi bilo puno primjernije da je rekao da revu (ili prkelaju) i to rade već destetak godina.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.