Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVLADALI OSIJEK

Široki Brijeg pobjednik Memorijalnog turnira Blago Zadro

Osijek
Davor Javorovic/PIXSELL
14.10.2013.
u 23:18

Za najboljeg igrača Memorijala proglašen je Vedran Ješe (Široki Brijeg), koji je dobio pehar pod nazivom Nikola Živković.

Pobjednik 3. Memorijalnog turnira Blago Zadro, koji se igra u spomen na zapovjednika obrane Trpinjske ceste i Borova naselja, je momčad Širokog Brijega koja je u finalu lako i uvjerljivo pobijedila NK Osijek rezultatom 3:0.

U utakmici za treće mjesto Hrvatski dragovoljac je rezultatom 5:0 pobijedio NK Vukovar 1991.  Za najboljeg igrača Memorijala proglašen je Vedran Ješe (Široki Brijeg), koji je dobio pehar pod nazivom Nikola Živković.

Titulu najboljeg vratara ponio je njegov klupski kolega Antonio Soldo, dok su najbolji strijelci Vlado Zadro (Široki Brijeg) i Tomislav Mrčela (Hrvatski dragovoljac), koji su osvojili pehar Domagoj Čović.

Pehar Blago Zadro kapetanu pobjedničke momčadi uručila je Katica Zadro, udovica Blage Zadre.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije